Τα προϊόντα μας κατασκευάζονται από τα καλύτερα Ιταλικά δέρματα, προσεκτικά επιλεγμένα από τα βυρσοδεψία της Ιταλικής Τοσκάνης. Είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο ότι τα δέρματα Τοσκάνης είναι τα καλύτερα δέρματα που υπάρχουν και τα οποία χρησιμοποιούν αποκλειστικά οι πιο διάσημοι οίκοι μόδας στον κόσμο για τα δερμάτινα προϊόντα τους. 

 

Vera pelle

 

Αλλά δεν αρκεί μια πιστοποίηση για να σας προσφέρουμε το καλύτερο. Η εμπειρία μας αλλά και η επιμονή μας στην αναζήτηση των καλύτερων δερμάτων, μας επιτρέπει όχι μόνο να επιλέγουμε άριστης ποιότητας δέρματα, αλλά και εκείνα που έχουν την μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, την μεγαλύτερη αντοχή και πραγματικά εκλεκτή και φίνα όψη.

 

Όλα τα δέρματα που χρησιμοποιούμε έχουν υποστεί βιολογική βαφή και επεξεργασία, χωρίς χρώμιο ή άλλες χημικές βαφές, οι οποίες δεν είναι μόνο ακατάλληλες για συχνή επαφή με το ανθρώπινο δέρμα, αλλά είναι σημαντικά υποδεέστερες ποιοτικά και επίσης βλαβερές για το περιβάλλον. Η χημική βαφή δεν απορροφάται από το δέρμα αλλά επιστρώνεται στο δέρμα. Η βιολογική βαφή απαιτεί πολύ περισσότερο χρόνο να απορροφηθεί στο "εσωτερικό" του δέρματος. Αυτό όμως έχει σαν αποτέλεσμα το δέρμα να αποκτά βαθιά και ζωντανά χρώματα, ενώ ταυτόχρονα με την απορρόφηση -και όχι την χημική επίστρωση- της βαφής να γίνεται πιο βελούδινο και λείο σε υφή. Γα αυτό και η δερμάτινη τσάντα που αγοράζετε από εμάς, γίνεται όλο και πιο όμορφη με το πέρασμα των χρόνων. Να είστε σίγουροι ότι βιολογική βαφή έχει σαν αποτέλεσμα να κρατάτε στα χέρια σας ένα πραγματικά εξαιρετικό προϊόν που μόνο οι πλέον πολυτελείς οίκοι, διαθέτουν στο κοινό τους.

 

Η μοναδικότητα των προϊόντων μας όμως δεν ολοκληρώνεται με την επεξεργασία και την βιολογική βαφή, ούτε είναι μόνο η ποιότητα του δέρματος που κάνει τα προϊόντα μας να ξεχωρίζουν! Κάθε δερμάτινη τσάντα μας είναι χειροποίητη και ανταποκρίνεται στα υψηλότερα standard κατασκευής! Η προσοχή στην λεπτομέρεια, οι άριστες ραφές και η τέλεια εφαρμογή των υλικών από τους πλέον επιδέξιους τεχνίτες της Τοσκάνης, συμπληρώνουν το πανέμορφο δερμάτινο "σύνολο" που κρατάτε στο χέρι σας. Για αυτό και τα προϊόντα μας σας προσφέρουν απαράμιλλη ποιότητα και δεσμευόμαστε για την απόλυτη ικανοποίηση σας, προσφέροντας σας δύο (2) χρόνια εγγύηση ή σας επιστρέφουμε τα χρήματα σας πίσω!

 

2 years warranty

 

Οι παραπάνω λόγοι είναι που κάνουν τους περισσότερους πελάτες μας λατρεύουν τα προϊόντα μας και κάθε λίγο επιστρέφουν για να συμπληρώσουν την συλλογή τους! Και αυτό μας δίνει πραγματική χαρά και ενθουσιασμό ώστε να συνεχίσουμε να σχεδιάζουμε και να διαθέτουμε τα προϊόντα μας σε εσάς. Οι δερμάτινες τσάντες και οι βαλίτσες, αλλά και οι χαρτοφύλακες τα δερμάτινα πορτοφόλια και αξεσουάρ μας, έχουν αληθινά απαράμιλλη ποιότητα, ζεστά και ζωντανά χρώματα, μοναδική υφή και απίθανη εμφάνιση.

 

Την ποιότητα μας σίγουρα την έχετε διαπιστώσει ήδη, αν είστε κάτοχος μιας δερμάτινης τσάντας ή μιας δερμάτινης βαλίτσας μας! Αν όμως σκέφτεστε να αποκτήσετε κάποιο κομμάτι της συλλογής μας για πρώτη φορά, τότε σας παρακαλούμε ρίξτε μια προσεκτική ματιά στις φωτογραφίες των προϊόντων μας και θα διαπιστώσετε εύκολα την ποιότητα και λεπτομέρεια που διακρίνει όλα τα προϊόντα μας ανεξαιρέτως. Από το πιο μικρό δερμάτινο πορτοφόλι μας έως την πιο μεγάλη βαλίτσα ταξιδίου που διαθέτουμε, είναι όλα φτιαγμένα με τα ίδια ποιοτικά δέρματα, τον ίδιο ενθουσιασμό και την ίδια προσοχή στην λεπτομέρεια.

 

Σας προσκαλούμε να διαβάσετε τα σχόλια των πελατών μας σε αυτή την σελίδα εδώ, και στην περίπτωση που αποφασίσετε μια συναλλαγή με την εταιρία μας, θα σας παρακαλούσαμε να απαντήσετε και εσείς με τα δικά σας σχόλια στο email ικανοποίησης πελατών που σας αποστέλλεται.

 

Δεν είναι απλά θέμα τύχης, το γεγονός ότι καμία χώρα δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τα Ιταλικά σχέδια και δέρματα, στον χώρο της μόδας. Είναι θέμα άριστης ποιότητας, εκλεπτυσμένης πολυτέλειας και του πασίγνωστου μοναδικού Ιταλικού Design!

 

 

Τα προϊόντα του οίκου Tuscany Leather κατασκευάζονται από 100% αυθεντικό Ιταλικό δέρμα και συνοδεύονται από 24 μήνες εγγύηση κατασκευαστή. Κάθε προϊόν περνά εξειδικευμένο σύστημα ελέγχου ποιότητας ενώ η εταιρία είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001.

Μικρές "ατέλειες" στο δέρμα όπως "νερά του δέρματος" δεν είναι ελάττωμα του προϊόντος αλλά χαρακτηριστικό της βιολογικής βαφής των προϊόντων. Αντιθέτως, τέτοιες "ατέλειες" αποτελούν πρόσθετη αξία σε ένα προϊόν με καταπληκτική ποιότητα και προσδίδουν αξία και αυθεντικότητα στο προϊόν.

Η εταιρία LeatherTouch όπως και η μητρική της εταιρία Tuscany Leather, καλύπτουν την εγγύηση των προϊόντων ενώ διαδικασία επιδιόρθωσης προϊόντων είναι διαθέσιμη και μετά την λήξη της εγγύησης. 

Στην εγγύηση των προϊόντων το κόστος αντικατάστασης του προϊόντος με νέο, ή το κόστος ανταλακτικών ή/και επιδιόρθωσης των προϊόντων, καλύπτεται εξ' ολοκλήρου από τον κατασκευαστή. Δεν καλύπτονται τυχόν έξοδα αποστολής από και προς τον καταναλωτή. 

 


 ...Διαβάστε ακόμα...

Γιατί το δέρμα Τοσκάνης θεωρείται τόσο ιδιαίτερο;

Τί είναι η βιολογική βαφή;

Τι τύποι δέρματος υπάρχουν;

 


Copyright © 2023 - LeatherTouch Store. Η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του άρθρου χωρίς την έγγραφη άδεια της εταιρίας είναι παράνομη και διώκεται ποινικά από το νόμο.