01 leather touch final new logo png

Επιστροφές / Αλλαγές Προϊόντων

Με την υπηρεσία NoCost@Bags, μπορείτε να αλλάξετε ή να επιστρέψετε οποιοδήποτε προϊόν έχετε αγοράσει από την εταιρία μας χωρίς καμία απολύτως χρέωση. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να μας ενημερώσετε εντός 30 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος στο χώρο σας.  

Με αυτό τον τρόπο διασφαλίζουμε ότι δεν θα χάσετε χρήματα από την δοκιμή προϊόντος της εταιρίας μας!

 

1. Αν δεν σας άρεσε ή δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας. Γνωρίζουμε ότι λόγω της ηλεκτρονικής φύσης του καταστήματος είναι δυνατόν ένα προϊόν να μην ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας, όπως για παράδειγμα εξαιτίας των διαστάσεων του, που δεν είναι εύκολο να υπολογιστούν, ή για οποιονδήποτε άλλο παράγοντα θεωρήσετε ότι η αγορά σας είναι ακατάλληλη για την χρήση που θέλατε. Σε τέτοια περίπτωση έχετε την δυνατότητα να επιστρέψετε πίσω το προϊόν.

2. Αν διαπιστώσατε κάποιο ελάττωμα στο προϊόν. Κάθε προϊόν μας φτιάχνεται από τα καλύτερα δέρματα και έχει υποστεί βιολογική βαφή και επεξεργασία. Όλα τα προϊόντα μας ελέγχονται με τις πλέον σύγχρονες μεθόδους διασφάλισης ποιότητας και σας εγγυούμαστε ότι η τσάντα που κρατάτε στα χέρια σας δεν θα έχει κανένα ελάττωμα που να προέρχεται από τον κατασκευαστή. Στην απίθανη περίπτωση που αυτό συμβεί, έχετε δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν και να το αλλάξετε με κάποιο άλλο εφόσον το επιθυμείτε ή να ζητήσετε την ακύρωση της αγοράς και να πάρετε τα χρήματα σας πίσω. Εφόσον το προϊόν που λάβατε από εμάς είναι ελαττωματικό παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας το συντομότερο δυνατόν, σε διάστημα 2 ημερών.

Αλλαγές γίνονται δεκτές εντός 30 ημερών από την ημερομηνία αγοράς του προϊόντος. Για να επιστρέψετε ένα προϊόν, πρέπει να τηρούνται οι κάτωθι προϋποθέσεις. Σε αντίθετη περίπτωση η επιστροφή δεν θα γίνει δεκτή, και το προϊόν θα αποσταλεί πίσω στον αγοραστή με τα έξοδα της αποστολής να επιβαρύνουν τον τελευταίο.

α) Το προϊόν που επιστρέφετε να είναι πλήρως αχρησιμοποίητο με τις αρχικές ταμπέλες επάνω του,

β) Το προϊόν να μην έχει εγχάραξη. Οι επιστροφές προϊόντων με εγχάραξη δεν γίνονται δεκτές, αφού το προϊόν δεν μπορεί να μεταπωληθεί. Εξαιρείται η περίπτωση όπου το προϊόν έχει κατασκευαστικό ελάττωμα,

γ) Να μας ενημερώσετε (τηλεφωνικά ή μέσω email) για την επιστροφή του προϊόντος εντός 30 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του,

δ) Να έχετε αγοράσει το προϊόν απευθείας από την εταιρία μας και όχι μέσω μεταπωλητή,

ε) Σε περίπτωση που λάβατε κάποιο δώρο από την εταιρία μας με την αγορά σας, και επιθυμείτε επιστροφή της αξίας της αγοράς και όχι αλλαγή προϊόντος, τότε θα πρέπει να επιστρέψετε και το προϊόν που λάβατε ως δώρο. Σε περίπτωση που επιθυμείτε αλλαγή προϊόντος με άλλο προϊόν παραπλήσιας αξίας, τότε παρακαλούμε να κρατήσετε το δώρο που σας αποστείλαμε.

Στην περίπτωση επιστροφής προϊόντων, πιστώνεται στο λογαριασμό σας το σύνολο της αξίας αγοράς σας. Στην περίπτωση αλλαγής προϊόντος, δεν χρεώνεστε τα ταχυδρομικά επιστροφής και αποστολής του "νέου" προϊόντος που επιλέξατε.  Για αναλυτικές οδηγίες σχετικά με την διαδικασία αλλαγής / επιστροφής προϊόντων παρακαλούμε δείτε την ενότητα "Οδηγίες Επιστροφής / Αλλαγής Προιόντων" παρακάτω.

Δεν μπορείτε να επιλέξετε κάποιο προϊόν μικρότερης αξίας από αυτής του αρχικού προϊόντος. Αυτό συμβαίνει διότι δεν μπορούν να επιστραφούν χρήματα σε εσάς αφού δεν είστε ο αγοραστής του προϊόντος που θέλετε να αλλάξετε.

Παρακαλούμε για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση σας, να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες.

1. Επικοινωνήστε μαζί μας, μέσω του τηλεφωνικού μας κέντρου (+30) 211 11 11 656 - 657, ώστε να μας  γνωστοποιήσετε την πρόθεση σας για την επιστροφή ή την αλλαγή του προϊόντος.

2. Συσκευάστε το προϊόν που αγοράσατε από εμάς, σε συσκευασία / σακούλα αντοχής της επιλογής σας. Παρακαλούμε να μην διπλώνετε ή ταλαιπωρείτε τα προϊόντα στην συσκευασία τους. Κυρίως τα προϊόντα που είναι κατασκευασμένα από άκαμπτο δέρμα δεν πρέπει να τα διπλώνετε. Το προϊόν πρέπει να παραδοθεί σε εμάς, στην ίδια κατάσταση που το παραλάβατε. Υπερβολικά τσακίσματα ή γρατζουνισμένα προϊόντα δεν γίνονται δεκτά για επιστροφή.

3. Μην ξεχάσετε να συμπεριλάβετε στην συσκευασία τα ακόλουθα στοιχεία.

α) Την απόδειξη του προϊόντος
β) Το ονοματεπώνυμο σας
γ) Τον τραπεζικό σας λογαριασμό και το όνομα του δικαιούχου (εφόσον είστε ο αγοραστής του προϊόντος) ώστε να γίνει οποιοσδήποτε συμψηφισμός είτε πρόκειται για διαφορά τιμής σε αλλαγή προϊόντος είτε επιθυμείτε την επιστροφή της αξίας της αγοράς σας. Δεν πραγματοποιούνται επιστροφές χρηματικών ποσών εφόσον το όνομα δικαιούχου δεν είναι το ίδιο με το όνομα του αγοραστή. Αυτό συμβαίνει για τη δική σας διασφάλιση.
δ) Σε περίπτωση που έχετε πληρώσει για την παραγγελία σας με πιστωτική κάρτα (εφάπαξ χρέωση ή άτοκες δόσεις), θα γίνει αντιλογισμός ποσού στην κάρτα σας. 

4. Καλέστε την εταιρία ταχυμεταφορών ELTA courrier ή επικοινωνήστε με το αντίστοιχο κατάστημα της περιοχής σας το οποίο μπορείτε να εντοπίσετε μέσω του ακόλουθου link https://www.elta-courier.gr/network.

5. Αποστείλετε το προϊόν στην ακόλουθη διεύθυνση

LeatherTouch

Φαιδριάδων 93-95
 11364, Αθήνα 

 211 11 11 656 (+7)

6. Δηλώστε χρέωση παραλήπτη. Τα έξοδα αποστολής καλύπτονται μόνο για την πρώτη αλλαγή. Για κάθε επιπλέον αλλαγή το κόστος των αποστολών επιβαρύνει αποκλειστικά τον αποστολέα. Η χρέωση είναι 3,50€ ανά αποστολή και θα εξοφλείται με κατάθεση.

7. Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν με οποιαδήποτε άλλο τρόπο επιθυμείτε, αλλά θα επιβαρυνθείτε εσείς τα έξοδα επιστροφής. Εαν επιλέξετε αυτό τον τρόπο, σας προτείνουμε να διαλέξετε τρόπο επιστροφής που σας παρέχει απόδειξη αποστολής. Η εταιρία μας δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη αν το προϊόν χαθεί κατά την επιστροφή του. Επιστροφές με το απλό ταχυδρομείο των ΕΛΤΑ, δεν γίνονται δεκτές.

Η εταιρία «Leather Touch» δεν είναι υπεύθυνη για απώλεια του αντικειμένου κατά την επιστροφή του από τον αγοραστή προς την εταιρία. Σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε πάντα τρόπο αποστολής που σας παρέχει απόδειξη αποστολής.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή της αξίας της αγοράς σας, ή επιστροφή μερικού ποσού λόγω αλλαγής προϊόντος, τα χρήματα σας επιστρέφονται εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος από την εταιρία μας με συνήθη χρόνο επιστροφής 1 ημέρα. Απαραίτητη προϋπόθεση για την επιστροφή χρημάτων είναι η επιστροφή του προϊόντος μαζί με την απόδειξη αγοράς του. Στην επιστροφή χρημάτων δεν επιστρέφονται τα έξοδα περιτυλίγματος.

α) Στην περίπτωση που έχετε εξοφλήσει το προϊόν μέσω αντικαταβολής ή κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό της εταρίας μας, το ποσό πιστώνεται στο λογαριασμό που θα μας δώσετε,

β) Στην περίπτωση που έχετε εξοφλήσει το προϊόν μέσω της πιστωτικής σας κάρτας εφάπαξ, το ποσό πιστώνεται στην πιστωτική σας κάρτα,

γ) Στην περίπτωση που έχετε εξοφλήσει το προϊόν μέσω άτοκων δόσεων στην πιστωτική σας κάρτα, το ποσό πιστώνεται στην πιστωτική σας κάρτα, ενώ οι δόσεις συνεχίζουν να εκτελούνται κανονικά.

Για περαιτέρω πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Τμήμα Πωλήσεων στο 211 11 11 656 ή γράψτε μας στο customercare@leathertouch.gr


Copyright © 2023 - LeatherTouch Store. Η αναπαραγωγή του συνόλου ή μέρους του άρθρου χωρίς την έγγραφη άδεια της εταιρίας είναι παράνομη και διώκεται ποινικά από το νόμο.