Γίνετε μέλος και ενημερωθείτε για τις εκπτώσεις και τις αποκλειστικές προσφορές μας!
Το καλάθι μου (Προϊόντα)
Total: 0

Υπάρχουν προϊόντα

Το καλάθι σας είναι άδειο

  • 24-Months-Warranty.jpg
  • 100-percent-satisfaction.jpg
  • Comment1.jpg
  • Comment2.jpg
  • Comment3.jpg
  • Comment4.jpg
  • Comment5.jpg
  • Comment6.jpg
  • Comment7.jpg
  • Corporate-gifts.jpg

Βαλίτσα Δερμάτινη με ροδάκια (Trolley) Varsavia

Βαλίτσα Δερμάτινη με ροδάκια (Trolley) Varsavia - Καφέ
Κωδικός Προϊόντος: TL141533

Τιμή
Τιμή699,36 €
615,44 €
Κερδίζετε-83,92 €

Περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%


Διαστάσεις (ΜxΠxΥ) 45.50x26.00x40.50 CM
Βάρος 4.65 kg

Χρώμα
Περιτύλιγμα
Εγχάραξη

Σε άτοκες με / μήνα

*οι δόσεις επιλέγονται στο ταμείο


ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Πολλές φορές όταν διαφημίζεται κάτι, η λέξη "πολυεργαλείο" χρησιμοποιείται υπερβολικά συχνά προκειμένου να εντυπωσιάσει τους υποψήφιους αγοραστές. Στο LeatherTouch προσπαθούμε να είμαστε ακριβείς στις περιγραφές των προϊόντων μας, χωρίς υπερβολές διότι πιστεύουμε ότι πρέπει να ξέρετε επ' ακριβώς για ποιά χρήση προορίζεται κάθε προϊόν, και τι ακριβώς αγοράζετε. Στην προκειμένη περίπτωση όμως θα σας πούμε ότι η βαλίτσα ταξιδίου Varsavia είναι πραγματικά το επαγγελματικό σας πολυεργαλείο, αλλά και μια εξαιρετική βαλίτσα ταξιδίου για σύντομα ταξίδια! Το λέμε έχοντας πλήρη επίγνωση των αναγκών που μπορεί να καλύψει η πανέμορφη Varsavia.

H βαλίτσα ταξιδίου με ροδάκια Varsavia, είναι μεσαίου / μεγάλου μεγέθους. Είναι κατασκευασμένη από εξαιρετικής ποιότητας μαλακό Ιταλικό δέρμα ενώ είναι ημιάκαμπτης κατασκευής.

Εξωτερικά στο εμπρός μέρος η τσάντα διαθέτει μια μεγάλη θήκη με φερμουάρ για έγγραφα και μικροαντικείμενα. Ένα πολύ ευρύχωρο διαμέρισμα που ανοίγει με διπλά φερμουάρ βρίσκεται ακριβώς πιο πίσω. Το κυρίως εσωτερικό της τσάντας αποτελούν τα δύο επόμενα διαμερίσματα. Το πρώτο από τα δυο διαμερίσματα έχει διπλή χρήση. Αφενώς μπορείτε να αποθηκεύσετε τα επαγγελματικά έγγραφα και το Laptop σας, και αφετέρου μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και για τα ρούχα σας. Το διαμέρισμα αυτό, διαθέτει το σύστημα Smart Connect™. To σύστημα Smart Connect™ σας επιτρέπει να συνδέσετε εσωτερικά διαμερίσματα στην τσάντα, ώστε να δημιουργήσετε εσείς το εσωτερικό της τσάντας ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες! Η τσάντα περιλαμβάνει ήδη το TL141465 Smart Module, ενώ μπορείτε να προμηθευτείτε και άλλα smart modules με τα οποία μπορείτε να αλλάξετε το εωτερικό της τσάντας σας, είτε να τα συνδέσετε μεταξύ τους δημιουργώντας όσα εσωτερικά διαμερίσματα επιθυμείτε! Έτσι μπορείτε για παράδειγμα να προμηθευτείτε την θήκη για έγγραφα, την θήκη για Laptop, την θήκη για μικροαντικείμενα και να δημιουργήσετε όσα χωρίσματα θέλετε και έχετε ανάγκη! Ο υπόλοιπος χώρος διαθέτει ιμάντες συγκράτησης αντικειμένων και είναι κατάλληλος τόσο για ρούχα όσο για άλλα αντικείμενα.  Το "δεύτερο" κυρίως διαμέρισμα της Varsavia είναι το πλέον ευρύχωρο και προορίζεται για την μεταφορά ενδυμάτων και κουστουμιών. Ένας χώρος απαραίτητος για να μεταφέρετε τα ρούχα σας ατσαλάκωτα σε ολιγοήμερα επαγγελματικά ταξίδια. Τέλος μια ακόμα θήκη με φερμουάρ υπάρχει εξωτερικά, στο πίσω μέρος της Varsavia.

Η βαλίτσα με ρόδες Varsavia διαθέτει ροδάκια στο κάτω μέρος, ανατομική δερμάτινη λαβή και δερμάτινο ιμάντα ώμου μεταβλητού μήκους. Αν και υπερβαίνει τις επιτρεπόμενες διαστάσεις για βαλίτσα καμπίνας αεροπλάνου, αυτό γίνεται μόνο για 5 εκατοστά στην μια πλευρά, και πιστεύουμε ότι δεν θα αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα στην χρήση της ως Cabin Luggage. 

H βαλίτσα με ρόδες Varsavia θα εντυπωσιάσει τους γύρω σας αναμφίβολα κυρίως λόγω της ποιότητας του δέρματος που διαθέτει. Είτε βρίσκεστε σε ένα αεροδρόμιο είτε σε φτάνετε σε ένα επαγγελματικό ραντεβού, είτε μπαίνετε σε ένα ξενοδοχείο, πολλά βλέμματα θα στραφούν σε αυτή την μοναδική τσάντα. Όσο και αν αυτό θεμιτό από κάθε ακριβό προϊόν, δεν είναι το ζητούμενο. Η Varsavia θα εντυπωσιάσει τους γύρω σας, αλλά θα εντυπωσιάσει κυρίως εσάς, τόσο με την ποιότητα της, όσο και με την εξύπνη σχεδιάση, την ευχρηστία της και την ευρυχωρία της. Είναι μια βαλίτσα που θα αποτελεί την αφορμή για ένα ακόμα ταξίδι σας, και θα την έχετε για πολλά πολλά χρόνια. Και αυτό είναι το ζητούμενο για εμάς. 


2YearWarranty vera pelle VegetaleToscana

2YearWarranty

Το προϊόν αυτό συνοδεύεται
με εγγύηση εικοσιτεσσάρων
(24) μηνών.

vera pelle

Όλα τα προϊόντα διαθέτουν άριστης ποιότητας Ιταλικό δέρμα Τοσκάνης
ενώ σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στην πρωτεύουσα της Τοσκάνης, την Φλωρεντία.

VegetaleToscana

Όλα τα προϊόντα του Οίκου Tuscany Leather έχουν υποστεί βιολογική επεγεργασία και βαφή. Η βιολογική βαφή και επεξεργασία (που προστατεύεται από το Consortium βυρσοδεψίων της Τοσκάνης) είναι ένας από τους λόγους που έκαναν το Ιταλικό δέρμα το πιο φημισμένο στον κόσμο. Στην βιολογική επεξεργασία, το δέρμα δεν βάφεται με χημικά ή σπρέι αλλά αποθηκεύεται σε βαρέλια μαζί με την βαφή που προέρχεται συγκεκριμένα φυτά όπου και "ζυμώνεται" για 40 ημέρες.  Η σημαντικότερη ιδιότητα ενός δέρματος που έχει βαφτεί και επεξεργαστεί βιολογικά, είναι ότι το δέρμα με το πέρασμα του χρόνου όχι μόνο δεν ξεβάφει και δεν καταστρέφεται, αλλά επίσης αποκτά μεγαλύτερη αντοχή στην ατμοσφαιρική ρύπανση και στο νερό. 
 
Η βιολογική φυτική βαφή χαρίζει "βαθιές" και "ζωντανές" αποχρώσεις δημιουργώντας αποκτά Vintage εμφάνιση με αποτέλεσμα ή δερμάτινη τσάντα ή η βαλίτσα που θα αγοράσετε να είναι μοναδική στο είδος της, όχι μόνο στο χρώμα, αλλά στην αίσθηση, την αφή, το άρωμα του δέρματος και την πολυτέλεια που τη διακρίνει.

Engravemen

Εάν επιθυμείτε να αποκτήσετε μια δερμάτινη τσάντα, ένα δερμάτινο πορτοφόλι ή μια δερμάτινη βαλίτσα, "μοναδικά δική σας", ή αν θέλετε να κάνετε ένα πραγματικά μοναδικό και ιδιαίτερο δώρο, τότε μπορείτε να χαράξετε στην τσάντα που αγοράζετε, τα αρχικά σας, το ονοματεπώνυμο σας, ένα μήνυμα σας, ή ακόμα οποιοδήποτε σχέδιο / λογότυπο / εικόνα θέλετε.Η υπηρεσία εγχάραξης δεν επιφέρει καμία ημερολογιακή καθυστέρηση στην παράδοση της παραγγελίας σας.

Αν επιλέξετε εγχάραξη θα πρέπει να αναφέρετε στα σχόλια της παραγγελίας σας, το "μήνυμα" της εγχάραξης. 
* Η εγχάραξη γίνεται με Λατινικούς Χαρακτήρες, στην γραμματοσειρά που επιθυμείτε, από τις διαθέσιμες γραμματοσειρές που βλέπετε παρακάτω. 
* Η εγχάραξη μπορεί να γίνει οπουδήποτε επάνω στο δέρμα είτε εσωτερικά είτε εξωτερικά.

Παραδείγμα εγχάραξης 4 χαρακτήρων G.F. ή G. F
Παραδείγμα εγχάραξης 20 χαρακτήρων Dimitris Papadopoulos
* Η εγχάραξη μπορεί να γίνει και στα Ελληνικά με διφορετική χρέωση. Αυτό συμβαίνει διότι το "μήνυμα" ακολουθεί την διαδικασία εγχάραξης "εικόνας". 


Στην συνέχεια επικοινωνούμε μαζί σας, για να μας ενημερώσετε ποιά από τις παρακάτω γραμματοσειρές θέλετε, όπως και το σημείο που θα γίνει η εγχάραξη.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΕΣ

Font examples

 

PRD engraving image

* ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΔΩΡΑ: Η εγχάραξη γίνεται και σε δερμάτινα αξεσουάρ (π.χ δερμάτινο τασάκι/θήκη  για αντικείμενα στο executive γραφείο) τα οποία δείχνουν την εκτίμηση που έχετε για τους εκλεκτούς συνεργάτες σας. Ταυτόχρονα αποτελούν μια εξαιρετική διαφήμιση εγχαράσοντας στην μια πλευρά το όνομα του συνεργάτη σας, και στην άλλη την ιστοσελίδα ή την εταιρία σας ή το λογότυπο σας.

Πληροφορίες Εγχάραξης


Επιλέγοντας την υπηρεσία Εγχάραξης, χαράζουμε τα αρχικά σας ή το πλήρες ονοματεπώνυμο σας, ή κάποιο μήνυμα, ή το λογότυπο της εταιρίας σας, είτε οτιδήποτε εσείς θέλετε σε οποιοδήποτε σημείο επάνω στο προϊόν όπου υπάρχει δέρμα. Η εγχάραξη είναι πολύ διακριτική δημιουργεί ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα, κάνει το προϊόν μοναδικό και αποτελεί μια εξαιρετική ιδέα είτε αγοράζετε μια τσάντα για ιδία χρήση, είτε αν θέλετε να κάνετε ένα πραγματικά ιδιαίτερο σε κάποιον αγαπημένο σας ή πρόσωπο / συνεργάτη της εκτίμησης σας.

 

Αν επιλέξετε εγχάραξη θα πρέπει κατά την διαδικασία Checkout να αναφέρετε στα σχόλια της παραγγελίας σας,

1. το "Μήνυμα" της εγχάραξης,

2. την Γραμματοσειρά (Font) της εγχάραξης (δείτε παρακάτω)

3. την θέση της εγχάραξης.  

Σε περίπτωση που δεν μας έχετε αναφέρει Γραμματοσειρά ή /και θέση εγχάραξης, ένας εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει ώστε να μας ενημερώσετε για την γραμματοσειρά που θέλετε, όπως και το σημείο που θα γίνει η εγχάραξη.

 

* Η εγχάραξη γίνεται με Λατινικούς Χαρακτήρες ή Ελληνικούς Χαρακτήρες, στην γραμματοσειρά που επιθυμείτε, από τις διαθέσιμες γραμματοσειρές που βλέπετε παρακάτω. 
* Η εγχάραξη μπορεί να γίνει οπουδήποτε επάνω στο δέρμα είτε εσωτερικά είτε εξωτερικά.

* Παραδείγμα εγχάραξης 4 χαρακτήρων G.F. ή G. F
* Παραδείγμα εγχάραξης 20 χαρακτήρων Dimitris Papadopoulos
* Σε περίπτωση που θέλετε εγχάραξη Εικόνας / Λογοτύπου (Logo) θα σας ζητήσουμε αρχείο τύπου Vectorial (.eps) 

 

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΕΣ 
ΛΑΤΙΝΙΚΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ

Font example Latin

 

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΕΣ 
ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ

Font example Greek

* ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΔΩΡΑ: Η εγχάραξη γίνεται και σε δερμάτινα αξεσουάρ (π.χ δερμάτινο τασάκι/θήκη για αντικείμενα στο executive γραφείο) τα οποία δείχνουν την εκτίμηση που έχετε για τους εκλεκτούς συνεργάτες σας. Ταυτόχρονα αποτελούν μια εξαιρετική διαφήμιση εγχαράσοντας στην μια πλευρά το όνομα του συνεργάτη σας, και στην άλλη την ιστοσελίδα ή την εταιρία σας ή το λογότυπο σας. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τηλεφωνικό μας κέντρο προκειμένου να σας κάνουμε προσφορά για τα επαγγελματικά σας δώρα. 

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΑ ΣΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ

shipping

NoCost@Bags

ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ. ΔΩΡΕΑΝ ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ! Δοκιμάστε τώρα την τσάντα που θέλετε στο χώρο σας, χωρίς κανένα κόστος.  Διαβάστε περισσότερα στις υπηρεσίες μας.

call

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

(+30) 211 11 11 656 (+7) 

Ώρες Λειτουργίας Δε - Παρ: 10.00 - 21.00 / Σάββατο: 10.00 - 15.00

Μήνυμα

Ξέρετε ότι αν αφήσετε το ποντίκι σας επάνω σε μια τσάντα βλέπετε όλα τα διαθέσιμα χρώματα χωρίς να μπείτε στο προϊόν? Δοκιμάστε το!