Γίνετε μέλος και ενημερωθείτε για τις εκπτώσεις και τις αποκλειστικές προσφορές μας!
Το καλάθι μου (Προϊόντα)
Total: 0

Υπάρχουν προϊόντα

Το καλάθι σας είναι άδειο

  • 24-Months-Warranty.jpg
  • 100-percent-satisfaction.jpg
  • Comment1.jpg
  • Comment2.jpg
  • Comment3.jpg
  • Comment4.jpg
  • Comment5.jpg
  • Comment6.jpg
  • Comment7.jpg
  • Corporate-gifts.jpg

Επαγγελματική Τσάντα Δερμάτινη Ventimiglia με Smart Connect™

Επαγγελματική Τσάντα Δερμάτινη Ventimiglia με Smart Connect™ - Καφέ
Κωδικός Προϊόντος: TL141449

Τιμή
Τιμή441,44 €
388,47 €
Κερδίζετε-52,97 €

Περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%


Διαστάσεις (ΜxΠxΥ) 46.00x12.00x32.00 CM
Βάρος 1.79 kg

Χρώμα
Περιτύλιγμα
Εγχάραξη

Σε άτοκες με / μήνα

*οι δόσεις επιλέγονται στο ταμείο


ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η ανδρική επαγγελματική τσάντα Ventimiglia είναι πραγματικά εξαιρετική! Η τσάντα ανήκει στο νέο σχεδιασμό της εταιρίας μας για τις επαγγελματικές τσάντες για το 2016, και διαθέτει πραγματικά αξιοθαύμαστο design τόσο εξωτερικά αλλά και κυρίως στο εσωτερικό της. Η καινοτομία στην εσωτερική σχεδίαση της τσάντας είναι ότι πλέον στις επαγγελματικές μας τσάντες έχετε εσείς την δυνατότητα να διαμορφώνετε το εσωτερικό τους, ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες! Σας συστήνουμε λοιπόν μια πραγματική καινοτομία που για άλλη μια φορά αποδεικνύει την ικανότητα των Ιταλών σχεδιαστών μας, να συνδιάζουν άψογα, το design με την φαντασία και την λειτουργικότητα στις επαγγελματικές μας τσάντες! Σας παρουσιάζουμε το σύστημα Smart Connect™ το οποίο δίνει πλέον άλλη διάσταση στην πρακτικότητα της επαγγελματικής σας τσάντας!

Η ανδρική επαγγελματική τσάντα Ventimiglia είναι τσάντα μεσαίου / μεγάλου μεγέθους.Είναι κατασκευασμένη από εξαιρετικής ποιότητας μαλακό Ιταλικό δέρμα, ενώ είναι ημιάκαμπτης κατασκευής. Εξωτερικά διαθέτει δύο μεγάλες τσέπες με φερμουάρ. Η πρόσβαση στο εσωτερικό της τσάντας γίνεται με διπλές αγκράφες που ασφαλίζουν με κλειδί. Σηκώνοντας το καπάκι τύπου "Flap" μπροστά από το κυρίως εσωτερικό της τσάντας υπάρχουν 2 μεγάλες τσέπες ανοιχτού τύπου. Μια ακόμα μεγάλη θήκη με φερμουάρ υπάρχει στο εμπρός μέρος της τσάντας.

Το κυρίως εσωτερικό της τσάντας αποτελείται από δυο διαμερίσματα, με υφασμάτινη επένδυση. Το πρώτο διαμέρισμα είναι εξαιρετικά ευρύχωρο και ελεύθερο προς πάσα χρήση, χωρίς την ύπαρξη κάποιας θήκης. Το δεύτερο διαμέρισμα διαθέτει μια θήκη με φερμουάρ και το νέο σύστημα της εταιρίας μας το Smart Connect™. To σύστημα Smart Connect™ σας επιτρέπει να συνδέσετε εσωτερικά διαμερίσματα στην τσάντα, ώστε να δημιουργήσετε εσείς το εσωτερικό της τσάντας ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες! Η τσάντα περιλαμβάνει ήδη το TL141465 Smart Module, ενώ μπορείτε να προμηθευτείτε και άλλα smart modules με τα οποία μπορείτε να αλλάξετε το εωτερικό της τσάντας σας, είτε να τα συνδέσετε μεταξύ τους δημιουργώντας όσα εσωτερικά διαμερίσματα επιθυμείτε!

Στα πλαινά της τσάντας εκατέρωθεν, στα σημεία που δένουν οι ιμάντες, υπάρχουν δύο ακόμα κάθετες θήκες ανοιχτού τύπου που χρησιμεύουν για την ομπρέλα ή κάποιο περιοδικό σας. Τέλος στο πίσω μέρος της τσάντας υπάρχουν δύο ακόμα θήκες με φερμουάρ.

Η τσάντα είναι κατάλληλη για laptop έως 15,6'' και διαθέτει δερμάτινο αποσπώμενο ιμάντα ώμου μεταβλητού μήκους σε συνδιασμό δέρματος και υφάσματος. Το ύφασμα στο πίσω μέρος του ιμάντα έχει την ιδιότητα να κάνει ακόμα πιο άνετη την πολύωρη μεταφορά της τσάντας στον ώμο σας.

Η ανδρική τσάντα Ventmiglia με το σύστημα Smart Connect™, δημιουργεί μια νέα διάσταση στην χρήση και πρακτικότητα στις επαγγελματικές τσάντες, από όσο γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Θα σας προτρέπαμε να την πάρετε για να αφήσετε τους συναδέλφους σας με το στόμα ανοιχτό. Όμως δεν είναι αυτός ο ρόλος της τσάντας. Ο ρόλος της είναι να αφήσει εσάς με το στόμα ανοιχτό, γιατί σύντομα θα καταλαβετε τις διαφορετικές δυνατότητες που θα έχετε με την χρήση της τσάντας και το σύστημα Smart Connect System™!


2YearWarranty vera pelle VegetaleToscana

2YearWarranty

Το προϊόν αυτό συνοδεύεται
με εγγύηση εικοσιτεσσάρων
(24) μηνών.

vera pelle

Όλα τα προϊόντα διαθέτουν άριστης ποιότητας Ιταλικό δέρμα Τοσκάνης
ενώ σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στην πρωτεύουσα της Τοσκάνης, την Φλωρεντία.

VegetaleToscana

Όλα τα προϊόντα του Οίκου Tuscany Leather έχουν υποστεί βιολογική επεγεργασία και βαφή. Η βιολογική βαφή και επεξεργασία (που προστατεύεται από το Consortium βυρσοδεψίων της Τοσκάνης) είναι ένας από τους λόγους που έκαναν το Ιταλικό δέρμα το πιο φημισμένο στον κόσμο. Στην βιολογική επεξεργασία, το δέρμα δεν βάφεται με χημικά ή σπρέι αλλά αποθηκεύεται σε βαρέλια μαζί με την βαφή που προέρχεται συγκεκριμένα φυτά όπου και "ζυμώνεται" για 40 ημέρες.  Η σημαντικότερη ιδιότητα ενός δέρματος που έχει βαφτεί και επεξεργαστεί βιολογικά, είναι ότι το δέρμα με το πέρασμα του χρόνου όχι μόνο δεν ξεβάφει και δεν καταστρέφεται, αλλά επίσης αποκτά μεγαλύτερη αντοχή στην ατμοσφαιρική ρύπανση και στο νερό. 
 
Η βιολογική φυτική βαφή χαρίζει "βαθιές" και "ζωντανές" αποχρώσεις δημιουργώντας αποκτά Vintage εμφάνιση με αποτέλεσμα ή δερμάτινη τσάντα ή η βαλίτσα που θα αγοράσετε να είναι μοναδική στο είδος της, όχι μόνο στο χρώμα, αλλά στην αίσθηση, την αφή, το άρωμα του δέρματος και την πολυτέλεια που τη διακρίνει.

Engravemen

Εάν επιθυμείτε να αποκτήσετε μια δερμάτινη τσάντα, ένα δερμάτινο πορτοφόλι ή μια δερμάτινη βαλίτσα, "μοναδικά δική σας", ή αν θέλετε να κάνετε ένα πραγματικά μοναδικό και ιδιαίτερο δώρο, τότε μπορείτε να χαράξετε στην τσάντα που αγοράζετε, τα αρχικά σας, το ονοματεπώνυμο σας, ένα μήνυμα σας, ή ακόμα οποιοδήποτε σχέδιο / λογότυπο / εικόνα θέλετε.Η υπηρεσία εγχάραξης δεν επιφέρει καμία ημερολογιακή καθυστέρηση στην παράδοση της παραγγελίας σας.

Αν επιλέξετε εγχάραξη θα πρέπει να αναφέρετε στα σχόλια της παραγγελίας σας, το "μήνυμα" της εγχάραξης. 
* Η εγχάραξη γίνεται με Λατινικούς Χαρακτήρες, στην γραμματοσειρά που επιθυμείτε, από τις διαθέσιμες γραμματοσειρές που βλέπετε παρακάτω. 
* Η εγχάραξη μπορεί να γίνει οπουδήποτε επάνω στο δέρμα είτε εσωτερικά είτε εξωτερικά.

Παραδείγμα εγχάραξης 4 χαρακτήρων G.F. ή G. F
Παραδείγμα εγχάραξης 20 χαρακτήρων Dimitris Papadopoulos
* Η εγχάραξη μπορεί να γίνει και στα Ελληνικά με διφορετική χρέωση. Αυτό συμβαίνει διότι το "μήνυμα" ακολουθεί την διαδικασία εγχάραξης "εικόνας". 


Στην συνέχεια επικοινωνούμε μαζί σας, για να μας ενημερώσετε ποιά από τις παρακάτω γραμματοσειρές θέλετε, όπως και το σημείο που θα γίνει η εγχάραξη.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΕΣ

Font examples

 

PRD engraving image

* ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΔΩΡΑ: Η εγχάραξη γίνεται και σε δερμάτινα αξεσουάρ (π.χ δερμάτινο τασάκι/θήκη  για αντικείμενα στο executive γραφείο) τα οποία δείχνουν την εκτίμηση που έχετε για τους εκλεκτούς συνεργάτες σας. Ταυτόχρονα αποτελούν μια εξαιρετική διαφήμιση εγχαράσοντας στην μια πλευρά το όνομα του συνεργάτη σας, και στην άλλη την ιστοσελίδα ή την εταιρία σας ή το λογότυπο σας.

Πληροφορίες Εγχάραξης


Επιλέγοντας την υπηρεσία Εγχάραξης, χαράζουμε τα αρχικά σας ή το πλήρες ονοματεπώνυμο σας, ή κάποιο μήνυμα, ή το λογότυπο της εταιρίας σας, είτε οτιδήποτε εσείς θέλετε σε οποιοδήποτε σημείο επάνω στο προϊόν όπου υπάρχει δέρμα. Η εγχάραξη είναι πολύ διακριτική δημιουργεί ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα, κάνει το προϊόν μοναδικό και αποτελεί μια εξαιρετική ιδέα είτε αγοράζετε μια τσάντα για ιδία χρήση, είτε αν θέλετε να κάνετε ένα πραγματικά ιδιαίτερο σε κάποιον αγαπημένο σας ή πρόσωπο / συνεργάτη της εκτίμησης σας.

 

Αν επιλέξετε εγχάραξη θα πρέπει κατά την διαδικασία Checkout να αναφέρετε στα σχόλια της παραγγελίας σας,

1. το "Μήνυμα" της εγχάραξης,

2. την Γραμματοσειρά (Font) της εγχάραξης (δείτε παρακάτω)

3. την θέση της εγχάραξης.  

Σε περίπτωση που δεν μας έχετε αναφέρει Γραμματοσειρά ή /και θέση εγχάραξης, ένας εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει ώστε να μας ενημερώσετε για την γραμματοσειρά που θέλετε, όπως και το σημείο που θα γίνει η εγχάραξη.

 

* Η εγχάραξη γίνεται με Λατινικούς Χαρακτήρες ή Ελληνικούς Χαρακτήρες, στην γραμματοσειρά που επιθυμείτε, από τις διαθέσιμες γραμματοσειρές που βλέπετε παρακάτω. 
* Η εγχάραξη μπορεί να γίνει οπουδήποτε επάνω στο δέρμα είτε εσωτερικά είτε εξωτερικά.

* Παραδείγμα εγχάραξης 4 χαρακτήρων G.F. ή G. F
* Παραδείγμα εγχάραξης 20 χαρακτήρων Dimitris Papadopoulos
* Σε περίπτωση που θέλετε εγχάραξη Εικόνας / Λογοτύπου (Logo) θα σας ζητήσουμε αρχείο τύπου Vectorial (.eps) 

 

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΕΣ 
ΛΑΤΙΝΙΚΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ

Font example Latin

 

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΕΣ 
ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ

Font example Greek

* ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΔΩΡΑ: Η εγχάραξη γίνεται και σε δερμάτινα αξεσουάρ (π.χ δερμάτινο τασάκι/θήκη για αντικείμενα στο executive γραφείο) τα οποία δείχνουν την εκτίμηση που έχετε για τους εκλεκτούς συνεργάτες σας. Ταυτόχρονα αποτελούν μια εξαιρετική διαφήμιση εγχαράσοντας στην μια πλευρά το όνομα του συνεργάτη σας, και στην άλλη την ιστοσελίδα ή την εταιρία σας ή το λογότυπο σας. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τηλεφωνικό μας κέντρο προκειμένου να σας κάνουμε προσφορά για τα επαγγελματικά σας δώρα. 

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΑ ΣΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ

shipping

NoCost@Bags

ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ. ΔΩΡΕΑΝ ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ! Δοκιμάστε τώρα την τσάντα που θέλετε στο χώρο σας, χωρίς κανένα κόστος.  Διαβάστε περισσότερα στις υπηρεσίες μας.

call

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

(+30) 211 11 11 656 (+7) 

Ώρες Λειτουργίας Δε - Παρ: 10.00 - 21.00 / Σάββατο: 10.00 - 15.00

Μήνυμα

Ξέρετε ότι αν αφήσετε το ποντίκι σας επάνω σε μια τσάντα βλέπετε όλα τα διαθέσιμα χρώματα χωρίς να μπείτε στο προϊόν? Δοκιμάστε το!