Δερμάτινες τσάντες - Συμβουλές για σωστή αγορά

(πως να επιλέξω επαγγελματική τσάντα) - Τύποι τσαντών

 

Δερμάτινες τσάντες - Συμβουλές για σωστή αγορά

Οι τσάντες κατασκευασμένες από δέρμα ήταν και είναι η πλέον αγαπημένη και εκλεπτυσμένη επιλογή στο χώρο της μόδας. Μια τσάντα, ένας χαρτοφύλακας, μια βαλίτσα ταξιδίου αλλά ακόμη και ένα μικρό πορτοφόλι που είναι φτιαγμένα από καλό δέρμα, αναβαθμίζουν και ταιριάζουν με οποιοδήποτε ενδυματολογικό συνδυασμό. Και αυτό, διότι η φύση του μοναδικού αυτού υλικού -που κρατά για πολλά χρόνια την αντοχή του, το χρώμα και το άρωμά του -, προσδίδει εξαιρετική ποιότητα και φινέτσα, είτε η ενδυμασία μας είναι ένα απλά καθημερινό τζιν, είτε το πιο επίσημο κουστούμι σας.

Το δέρμα που έχει υποστεί βιολογική βαφή δημιουργεί πραγματικά μια μοναδική και αξεπέραστη όψη στην τσάντα σας. Είναι ότι πιο ακριβό σε κόστος κατασκευής και ταυτόχρονα ότι πιο μοναδικό και εκλεπτυσμένο μπορείτε να βρείτε σε δερμάτινα προϊόντα, και φυσικά στις δικές μας γυναικείες τσάντες, ανδρικές τσάντες, δερμάτινες βαλίτσες και επαγγελματικές τσάντες καθώς και αξεσουάρ.
Το δέρμα ανέκαθεν ήταν από τις πλέον ακριβές επιλογές. Για αυτό και η σωστή επιλογή μιας τσάντας είναι πολύ σημαντική. Αν και στην
LeatherTouch μπορείτε να αλλάξετε το προϊόν που αγοράσατε θα σας παρακαλούσαμε να διαβάσετε τις παρακάτω συμβουλές ώστε να κάνετε την διαδικασία επιλογής σας πιο εύκολη.

Συμβουλές για να επιλέξετε την καλύτερη τσάντα για εσάς

 

Πως επιλέγω επαγγελματική τσάντα

Κοιτάζω αυτή που έχω.  Είναι μεγάλη? Χωρά αυτά που θέλω. 

 

Πως επιλέγω τσάντα laptop

θέλω μια για την πλάτη? Μετράω το laptop. Δεν ξεχνάω αν χωράνε ή υπάρχουν θέσεις για παρελκόμενα. 

 

Πως επιλέγω γυναικεία τσάντα

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Φροντίστε η τσάντα που θα επιλέξετε να είναι από ποιοτική εταιρία.

Αποφύγετε το φθηνό δέρμα ή τις αντιγραφές. Πολύ σύντομα η τσάντα θα αρχίσει να χαλάει και εσείς θα μετανιώσετε για την επιλογή σας και τα χρήματα που πετάξατε.

Μια καλή δερμάτινη τσάντα έχει εγγύηση. Μια τσάντα χωρίς εγγύηση πρέπει να σας βάλει σε σκέψη για την ποιότητα της.

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ

Διαλέξτε τσάντα ανάλογα με το σωματότυπό σας. Αντίθετα με ότι βλέπετε στο Hollywood, μια τεράστια τσάντα σε ένα μικρό σώμα, είναι λάθος επιλογή. Μια τσάντα μεσαίου μεγέθους σε μικροκαμωμένο σώμα δίνει την εικόνα μεγαλύτερης τσάντας και είναι πολύ όμορφο αποτέλεσμα.

Αν η τσάντα που θέλετε είναι για καθημερινή χρήση, ελέγξτε το βασικό χρώμα στην ντουλάπα σας. Διαλέξτε αντίστοιχο χρώμα στην τσάντα σας ώστε να ταιριάζει με τα ρούχα σας.

Σε συνδυασμό με το παραπάνω, η τσάντα δεν είναι απαραίτητο να είναι το ίδιο χρώμα με το υπόλοιπο ντύσιμο σας. Αντίθετα, είναι το αξεσουάρ που πρέπει να δημιουργεί αντίθεση και να δίνει έμφαση στην συνολική εικόνα σας.

Κοιτάξτε το εσωτερικό σας καλύπτει με τις θήκες που διαθέτει. Μην θυμάστε μόνο τα κλασικά, κλειδιά, πορτοφόλι κτλ. Τι έχετε μέσα στην τσάντα σας τώρα? Ανοίξτε την, δείτε και συγκρίνετε!

Αν αγοράζετε τσάντα για στυλ και όχι για την λειτουργικότητα της τότε όσο μικρότερη τόσο καλύτερη.

Επιλέξτε την τσάντα ανάλογα με το στυλ σας. Μην αγοράζετε μια τσάντα επειδή την έχουν όλοι και είναι στην μόδα!

ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ

Αν η δερμάτινη τσάντα που επιλέξατε είναι πολύ μικρή για την χρήση που θέλετε μην την αγοράσετε. Το δέρμα δεν είναι ελαστικό υλικό και η τσάντα σε λίγο διάστημα θα χάσει το σχήμα της

Μην γεμίζετε την τσάντα σας στο μέγιστο της χωρητικότητας της. Προτιμήστε να αγοράσετε μια μεγαλύτερη τσάντα. Μια παραγεμισμένη τσάντα δεν είναι όμορφο θέαμα.
"Φορέστε" τις τσάντες όπως έχουν σχεδιαστεί να μεταφέρονται. Οι τσάντες με λαβές είναι για το χέρι, οι τσάντες ώμου είναι για τον ώμο. Μπορείτε να βρείτε τσάντες με λαβές που διαθέτουν και ιμάντα ώμου.

ΣΤΥΛ

Ένα κομψό τσαντάκι είναι κατάλληλο για όλες τις ώρες, όχι μόνο για το βράδυ. Υπάρχουν τσαντάκια σε όλα τα μεγέθη και χρώματα. Είναι πολύ εντυπωσιακή και "chic" επιλογή να κρατάτε ένα όμορφο τσαντάκι ενώ είστε για ψώνια. Φροντίστε μόνο να χωράει τα απαραίτητα!

Ένα κομψό δερμάτινο backpack είναι εξαιρετικά μοντέρνο όχι μόνο με καθημερινό ντύσιμο αλλά και με κουστούμι! Δημιουργεί μια πολύ κομψή και "active" εικόνα στον άνδρα! Μην υποτιμάτε τα Back - Packs, τις τσάντες πλάτης στο εξωτερικό είναι πολύ στην μόδα!